Vereniging van postzegelverzamelaars de Loupe Leusden

Al ruim 30 jaar postzegelen in Leusden

Bijeenkomst naar de middag

GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD VAN DE BIJEENKOMST OP 24 NOVEMBER 2021:

 20:00 UUR WORDT 13:30 UUR!

Net op het moment dat we meenden dat alles voor de ledenbijeenkomst op 24 november in kannen en kruiken was, besloot het kabinet tot een aantal maatregelen om de toename van corona-besmettingen in te dammen. Een van die maatregelen betreft het sluiten om 20:00 uur van de deuren van horecaondernemingen.

Omdat onze vergaderlocatie De Til in deze sector valt, kan onze ledenbijeenkomst op 24 november dus geen doorgang vinden. Dat impliceert echter dat na de beurs van 11 december we elkaar pas weer zullen ontmoeten op de nieuwjaarsbijeenkomst van woensdag 5 januari 2022………. als dat tenminste niet opnieuw door overheidsmaatregelen wordt doorkruist.  

Maar bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere besluiten en tijdens de zaterdagmiddagbeurs van 13 november besloot het bestuur zich in te zetten voor een alternatief. Dankzij de medewerking van het management van De Til zijn we er in geslaagd een andere optie te realiseren.

We verhuizen de geplande bijeenkomst naar de middag van 24 november en houden vanaf 13:30 uur de aangekondigde buitengewone ledenbijeenkomst, alsmede de gewone bijeenkomst.

De samenkomst krijgt op deze manier wel een extra-buitengewoon karakter, maar we vertrouwen er op dat jullie het eens zijn met deze verandering en in staat bent op dat tijdstip naar de Til te komen.

Tot woensdagmiddag 24/11!

Namens het bestuur

Martien van Helvert, voorzitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Vereniging van postzegelverzamelaars de Loupe Leusden

Thema door Anders Norén