Vereniging van postzegelverzamelaars de Loupe Leusden

Al ruim 30 jaar postzegelen in Leusden

Eindelijk goed nieuws:

De beurs van 12 juni gaat toch door !

In het clubblad van mei moest ik jullie tot mijn spijt voor de zoveelste keer melden dat de postzegelbeurs (van 12 juni) geen doorgang kon vinden, maar ik onderschatte de snelheid waarin omstandigheden zich kunnen ontwikkelen.

Van de beheerder van De Til kregen wij op 31 mei goed nieuws:  de eerder deze maand gecancelde zaterdagmiddagbeurs van De Loupe op 12 juni mag toch plaatsvinden. Het kabinet was zo tevreden over de daling van het aantal besmettingen met corona dat eerder dan verwacht extra versoepelingen van kracht worden voor o.a. horecagelegenheden. De Til mag hierdoor in twee zalen tezamen een dertigtal standhouders en bezoekers ontvangen en dat komt ruwweg overeen met het aantal personen dat normaliter op onze zaterdagmiddagbeurs aanwezig is.

Deze personen moeten wel de anderhalvemeterafstand van elkaar bewaren en een mondkapje dragen. Bovendien moeten ze zoveel als mogelijk gaan zitten. Wel is de bar geopend maar de aanwezigen mogen niet aan de bar gaan zitten. Voor degenen die willen roken of een kop koffie in de buitenlucht willen drinken, wordt buiten een koffiecorner ingericht.

Tot ziens op 12 juni (van 13.00 tot 16.30 uur)

Namens het bestuur

Martien van Helvert,

voorzitter

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Vereniging van postzegelverzamelaars de Loupe Leusden

Thema door Anders Norén