Vereniging van postzegelverzamelaars de Loupe Leusden

Al ruim 30 jaar postzegelen in Leusden

We beginnen weer!

Het doet het bestuur van De Loupe veel genoegen jullie te kunnen berichten dat we onze activiteiten als vereniging van postzegelverzamelaars binnenkort weer gaan oppakken. In het voorwoord van het verenigingsblad van augustus meldden we al dat we naarstig op zoek waren naar een accommodatie waar we onze beurs en verenigingsavond op een veilige manier konden organiseren en enkele dagen later kwam er bericht van de beheerder van De Til dat er het een en ander mogelijk was.
Na uitgebreid overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat het mogelijk is om zowel de zaterdagmiddagbeurs van 12 september als de verenigingsavond van woensdag 23 september in de zalen van De Til doorgang te laten vinden.
Uiteraard vragen we jullie met klem om bij twijfel over je gezondheid veilig thuis te blijven. En vanzelfsprekend moeten bezoekers zich houden aan de anderhalvemetermaatregel en andere maatregelen die noodzakelijk zijn om de gevaren van besmetting met het coronavirus te beperken. Hierover zullen we tijdens de activiteiten nog nadere informatie verschaffen.

Met vriendelijke groet, mede namens het bestuur,
Martien van Helvert

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Vereniging van postzegelverzamelaars de Loupe Leusden

Thema door Anders Norén